vorige paginaManagement_Development.html
WelkomWelkom.html
Individuele
CoachingIndividueele_coaching.html
Workshopsworkshops.html
Development Development.html
Bron van GroeiBron_van_Groei.html
Team Ontwikkelingteam_ontwikkeling.html
Over de grensWelkom.html

Ons inspirerend nieuw kantoor en belevings- lokatie direct grenzend aan de kroondomeinen van Paleis het Loo op de Amersfoortseweg 1 in Apeldoorn.DriekantCoaching & Ontwikkeling


Amersfoortseweg 1

7313 AA Apeldoorn


Mail:  info@driekantcoaching.nl

Tel:    06-51806351

Leuk dat u onze site (in wording) bezoekt.


De kwaliteit van onze dienstverlening staat al 11 jaar bij ons op de eerste plaats. Onze aandacht is dan ook altijd primair gericht op het resultaatgericht coachen, ontwikkelen en ondersteunen van onze clienten. Dit uitgangspunt in combinatie met een zeer sterke groei maakt dat de lancering van onze nieuwe site langer duurt dan verwacht.


Wij zijn er dan ook extra trots op met u te kunnen delen dat ons bedrijf ook de afgelopen periode, zonder een nieuwe flitsende site, maar wel dankzij vele enthousiaste clienten en opdrachtgevers, explosief, spraakmakend en hoofdzakelijk via mond op mond reclame, is doorgegroeid.


Deze groei heeft er o.a. toe geleid dat wij sinds 2017 de beschikking hebben over een schitterende lokatie in Apeldoorn. Een inspirerende plek in een bosrijke omgeving waar wij naast 1 op 1 coaching ook teams ontvangen, workshops geven, ontwikkelevents organiseren en nog veel meer!


In 2019 lanceren wij ook onze nieuwe bedrijfsnaam;
               


Wilt u weten wat wij wellicht ook voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust even contact op.


Met vriendelijke groet,

Harry Lina

Eigenaar | Sr. Coach | Ontwikkel en belevingsarchitect

06-51806351  |  info@driekantcoaching.nl